Een teambuilding waar teams gemaakt worden.

teambuilding

Aargh, het is weer de tijd van het jaar. De firma organiseerd een team building. Wat zal het dit jaar worden? Karting, paintball, laser shooting, escape room, wandeling in het bos, etentje, een feestje, kook workshop, enz. Al deze activiteiten zijn leuk, geen twijfel aan.
Maar aan het eind van de team building, voel jij meer connectie met je team? Of heb je meer vertrouwen in de groep?
De vernoemde activiteiten hierboven zijn ook af en toe nodig, maar niet iedereen vind ze leuk of wil eraan deelnemen.

Daarom stappen wij binnen met ons concept. “Putting more fun into functional!”
Wij brengen een hoop bord/kaart/dobbel spellen en meer mee naar het kantoor. Dit allemaal om nieuwe zaken te leren en inzichten te krijgen, vertrouwen opbouwen, openheid creëren, enz, in een speelse en veilige omgeving.
Wij werken met team van 2 tot 20 personen. Maar ook met groepen groter dan dat. Hiervoor is er wel meer overleg nodig opvoorhand.
Hoe kleiner de groep, des te beter we specifieke spellen kunnen spelen.

Ongeacht de grote van de groep, wij staan erop dat we een leuke, fantastische tijd samen beleven. Op zo een manier voelt het niet dat je iets aan het leren bent. Wij geven ook een aantal tips en tricks om ijsbrekers te gebruiken tijdens meetings of hoe je spelvormen kan gebruiken binnen de organisatie.
Er zijn veel voordelen bij het creatief spelen op kantoor.

“Onderzoek heeft bewijs gevonden dat spelen op het werk verband houdt met minder vermoeidheid, verveling, stress en burn-out bij individuele werknemers.

Spelen wordt ook positief geassocieerd met werkplezier, een gevoel van competentie en creativiteit. Studies tonen aan dat wanneer een deelnemer een taak die op een speelse manier wordt gepresenteerd, zijn ze meer betrokken en besteden ze meer tijd aan de taak.

Teams van werknemers kunnen profiteren van spel door meer vertrouwen, binding en sociale interactie, een gevoel van solidariteit en een verminderd gevoel van hiërarchie. suggereren dat spelen op het werk hele organisaties ten goede kan komen door een vriendelijkere werksfeer te creëren, een grotere betrokkenheid van werknemers bij het werk, een flexibelere organisatiebrede besluitvorming en meer creativiteit in de organisatie.”

snake people game

Met die achtergrond creëren we een interactieve teambuilding die zich richt op het leren kennen van je teamleden, netwerken met elkaar, leren hoe je vertrouwen en openheid opbouwt, ervoor zorgen dat je communicatie hebt binnen het team, enz.

Wij creëren een omgeving waarin iedereen zich veilig voelt om de activiteiten te doen en ervan te leren. We hebben interactieve, leerzame en inspirerende spellen voor het team. De teambuilding wordt opgebouwd op basis van de informatie die we vooraf van u hebben gekregen.

Ben jij klaar om een team op te bouwen? Contacteer ons voor meer info of een offerte.

teambuilding-foto-2
teambuilding-foto-3

Vraag je offerte vandaag aan!

9 + 5 =