Happy New Year

Als eerste wil ik jullie allemaal een gelukkig, gezond en speels 2024 wensen. 😚

Het afgelopen jaar is weeral voorbij gevlogen, vind je niet? Voor mij was het een jaar waarin ik veel heb geleerd, mijn netwerk vergroot en vooral veel plezier gemaakt.

2023 was het jaar waarin ik de focus heb gezet op het meer zichtbaar maken van mijn teambuilding activiteiten. Ik heb een hoop conferenties en netwerk events bezocht waarin ik deze team building activiteiten heb toegelicht. Dit ga ik in 2024 verder zetten en dit maal niet enkel en alleen toelichten, maar ook een interactieve workshop geven op conferenties of korte spellen, vanuit mijn team building rugzak, spelen om een voorsmaakje te geven.

De volgende conferenties/netwerk events staan al op de agenda:

   • Agile Consortium Belgium ( Feb)
   • Walkie Talkie (Feb)
   • Play in Business (Jun)
   • Agile Tour Brussels (Okt)
   • XP Days Benelux (Nov)

Deze lijst wordt de komende maand nog aangevuld.

Naast het netwerken, ben ik ook weer wat wijzer geworden door het maken van fouten en blunders. Ook in dit nieuwe jaar zal ik fouten en blunders begaan, maar ik zie dit niet als iets negatief. We kunnen alleen maar groeien en verbeteren, door fouten te maken en hiervan te leren. Zo zal ik mijn marketing skills wat aanschroeven en beter uitvoeren :).

Een waargemaakt doel van 2023 was het behalen van mijn “Serious Game Facilitator” diploma. Hiervoor heb ik een jaar cursus gevolgd van de Serious Gamers. Een geweldige ervaring die ik niet gauw zal vergeten. En met trots zal ik deze ophangen in mijn kantoor. 🥳

serious game facilitator certificate

Op professioneel vlak heb ik veel plezier beleefd. Zoals een aantal leuke team buildings gefaciliteerd, het ontdekken van nieuwe spellen, nieuwe mensen ontmoet en onverwachtse game faciliteer momenten gehad.

In dit nieuwe jaar zetten we dit verder natuurlijk.

Voor de webshop ga ik dit jaar de site verder uitbouwen en meer inhoud toevoegen. Ook ons aanbod zal wat uitgebreid worden met specifieke spellen voor teams, maar ook nieuwe spellen die we afgelopen maanden ontdekt hebben.

Tijdens de maand Januari ga ik wekelijks een aantal spellen in solden plaatsen, volg de Facebook pagina om te weten welke of bekijk de webshop regelmatig.

Ik wil jullie vooral bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Laten we dit verder zetten in 2024.

Speelse groeten,
Gerbrand

Logo

Adres

Heidestraat 98
1742 Ternat
Belgie

 

Contact

gerbrand@colombierprojects.be

(32) 473 27 03 75

Follow Us

hand with dices
Games
the mind front
Serious Games