Over Gerbs Board Games

Anno 2021 besloot ik (Gerbrand) om naast mijn freelance job als Scrum Master nog een andere activiteit te starten. Een board game shop. Beide activiteiten hebben rechtstreeks en onrechtstreeks met elkaar te maken. 
Als scrum master begeleid ik teams op hun pad naar efficientie, samenwerking, vertrouwen, processen, … binnen het Scrum framework. Daarvoor gebruik ik bestaande bord- en kaartspellen om bepaalde concepten of nieuwigheden aan de man/vrouw te brengen. Dit bracht me op het idee om hiermee ook teambuildings te organiseren en van daaruit kwam het idee om een webshop op te zetten. Dit kwam door de vraag van klanten om spellen rechtstreeks bij me aan te kopen. Sinds 2022 ben ik mijn shop en teambuildings meer aan het promoten.

 

In 2023, heb ik een jaar lang de cursus van de Serious Gamers gevolgd. Op 15 December 2023 heb ik met trots het Serious Game Certificaat ontvangen.

Ik geloof er echt in, dat je via een spel mensen vlugger nieuwigheden kan aanleren of ermee laten experimenteren.

 

Ik kom graag langs voor jullie volgende team building met mijn serious games bag.

serious game facilitator certificate

Onze Missie

Het inspireren en helpen van teams door middel van serious games.

 

 

Onze Visie

Meer spelen op het werk om al spelend teams nieuwigheden aan te leren, experimenten uitvoeren, inzichten verkrijgen, en nog zoveel meer.