Retour

Termijn

Je hebt gedurende 60 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen. Je kan je retourpakket retourneren via de post van een koerier. Hiervoor heb je 60 dagen de tijd nadat je de retour hebt aangemeld via onderstaand formulier. De wettelijke termijn om de terugbetaling te doen is 14 dagen na ontvangst van de retour, maar wij stellen alles in het werk om de terugbetaling binnen de 3 werkdagen uit te voeren.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening!

Retouradres: Gerbs Board Games, Heidestraat 98, 1742 Ternat, België

Terugbetaling

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang tijdstip eerst valt. De terugbetaling zal gebeuren via de overschrijving of de manier waarop je bestelling werd geplaatst.

Voorwaarden

Als je de goederen nog wilt kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, moeten deze onbeschadigd zijn en zich in de originele verpakking bevinden, de verzegelende folie rond de spellen mag niet weggehaald worden, inclusief alle toebehoren.

Retourproces

Om je herroepingsrecht snel en correct uit te oefenen, kan je het onderstaande formulierinvullen. Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.